Diskussionsgruppe om biavl på Dansk

Vær med i diskussionsgruppen "biavl". Diskussionsgruppens hovedsprog er Dansk, men Nordmænd og Svenskere er naturligvis velkomne til at give deres besyv med.

Diskussionsgruppens emne er biavl - indenfor relativt vide rammer. Privat snak og diskussioner der ikke drejer sig om biavl, er ikke tilladt, men henvises til email. Det er OK, at komme med konstruktiv kritik, men hvis man kaster om sig med ukvemsord og kommer med nedladende bemærkninger om andre, kan det medføre karantæne.

Det er ikke tillade at sende "spam" (reklamer) til denne gruppe - overtrædelse af dette forbud vil medføre øjeblikkelig (og måske permanent) udelukkelse. Materielforhandlere må dog gerne omtale produkter som led i en diskussion, men ikke ude af sammenhæng eller som et tydeligt forsøg på at markedsføre sig.

Bemærk, at det er et privillegie, ikke en ret, at deltage i diskussionen. Diskussionsgruppen er semi-modereret, hvilket vil sige, at personer der optræder til gene for andre, kan risikere at blive udelukket fra gruppen.

Tilmeld dig biavl
Gruppens hovedside (på Dansk) findes på http://dk.groups.yahoo.com/group/biavl

For at benytte gruppen online, skal man tilmelde sig Yahoo for at få et brugernavn. Først når man har dette, kan man begynde at bruge gruppens online faciliteter.

-oOo-

Kontakt info@bimesteren for yderligere oplysninger

Updated 01-09-28 at 17:42